Nieuws

Het is weer de week van de Jantje Beton Collecte! Door de huidige omstandigheden doen we deze keer geen fysieke collecte, maar houden we die digitaal!

JantjeBeton LOGO CMYK oranjeBij deze willen we jullie vragen om een digitale donatie te doen zodat je niet alleen Jantje Betonen steunt, maar ook de Reddingbrigade Rivierenland Tiel om haar voornaamste doel te bereiken namelijk "Het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood!". Dit doen wij door zwemvaardigheden aan te bieden aan onze leden en door bewakingen vanuit de Waterhulpverlening.

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld
opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton.

Geef dan nu via onze digitale collectebus!
Deel de digitale collectebus met vrienden, kennissen, collega's en familie. Zo zorgen we samen dat meer kinderen, meer kunnen spelen.

Geven via de digitale collectebus kan nog t/m 31 maart!

 

 

Feestdagen2020

Wij zijn een reddingsbrigade met toezichts- en/of hulpverleningstaken.

Speciaal hiervoor heeft de crisiswerkgroep WHV van Reddingsbrigade Nederland een informatiekaart gemaakt met daarin de uitgangspunten opgenomen hoe brigades dienen te werken in coronatijd. Het spreekt voorzich dat wij ons ook hieraan houden.

 

Deze kaart kunt u hier vinden: Informatiekaart coronavirus, versie 8

Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit heeft de overheid bepaald in de tijdelijke wet ‘maatregelen COVID-19’. Kom je dus vanaf die datum in een zwembadaccommodatie, vergeet dan je mondkapje niet.

Voor iedereen van 13 jaar of ouder geldt vanf die datum het volgende:

  • Bij binnenkomst in het zwembad is het dragen van een mondkapje wel verplicht;
  • Vanaf de kleedruimte in de richting van het zwembassin (betreden van natte ruimte) geldt geen mondkapjesplicht voor zwemmers;
  • Vanaf de kleedkamer in de richting van het zwembassin (betreden van natte ruimte) is het dragen van een mondkapje wel verplicht voor ouders/begeleiders (let op: niet-zwemmers);
  • Voor al het zwembadpersoneel, trainers, coaches en andere sportbegeleiders geldt altijd een mondkapjesplicht, tenzij je actief meesport (ook op de kant), dan hoeft je geen mondkapje op;
  • Uitgezonderd zijn zwemonderwijzers (in het water en op de kant) tijdens de zwemles. Voor en na de zwemles geldt ook voor hen wel een mondkapjesplicht.

Subcategorie├źn

RBTiel.nl maakt gebruik van cookies.

Door bezoek aan onze site, ga je akkoord met het privacy beleid