Home
RBT Crew
De nieuwe pakken staan goed!
Fruitmozaïeken
Ook wij leggen elk jaar een fruitmozaïek
Humpendag
Activiteit voor de jongste redders
Zwemmend Redden
Wakduiken
Kanovaren
Koningsdag 2018

Al jaren is de Reddingsbrigade in Tiel actief op en rondom het water om de veiligheid van diverse activiteiten te waarborgen. Denk hierbij o.a. aan de Mud & Waterchallenge, Tiel Maritiem en de Sinterklaasintocht. Daarbij zijn we sinds begin vorig jaar ook bij de meldkamer aangesloten. Om deze waterveiligheid te kunnen blijven waarborgen zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers welk ons huidige team van lifeguards willen versterken. Dit kan al vanaf 15 jaar.

Om u een kleine impressie te geven wat ons vrijwilligerswerk als lifeguard inhoudt organiseren wij op zaterdag 22 september een open dag. U bent die dag vanaf 11:00 uur van harte welkom op ons clubgebouw “Waptap” aan de Tielerwaardlaan 39 in Tiel.

We starten die dag onder het genot van een bakje koffie of thee met een presentatie over het werk als lifeguard en aanvullend is er een lunch. U kunt er ook voor kiezen om alleen ’s middags aan de demonstratie deel te nemen. U wordt dan om +/- 13:30 uur verwacht aan de Waalkade te Tiel op de hoogte van de lunchroom. We laten u dan graag zien wat ons werk inhoudt en allicht dat er na afloop nog de mogelijkheid is om even met ons mee te varen.

Inmiddels interesse om aan de open dag deel te nemen? Meldt u aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u dit mailadres ook gebruiken als u nog vragen heeft of gewoon meer informatie wil. We zien u graag op 22 september als toekomstig lifeguard tegemoet!

RBTiel.nl maakt gebruik van cookies.

Door bezoek aan onze site, ga je akkoord met het privacy beleid