Home
RBT Crew
De nieuwe pakken staan goed!
Fruitmozaïeken
Ook wij leggen elk jaar een fruitmozaïek
Humpendag
Activiteit voor de jongste redders
Zwemmend Redden
Wakduiken
Kanovaren
Koningsdag 2018

Tijdens de ALV van 13 april 2018 heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Nienke Ham stelde zich niet herverkiesbaar in haar functie van penningmeester. Zij is verkozen tot bestuurslid PR. De functie van penningmeester wordt nu vervuld door Ruud Rombout. Als nieuw (bestuurs)lid stelt hij zich hieronder even voor:

Hoi mijn naam is Ruud Rombout en ben tijdens de laatste ALV benoemd tot de nieuwe penningmeester. Ik ben 47 jaar oud en woon in Tiel. Ben de vader van Martijn, welke op redend zwemmen zit.  Ben getrouwd met Marjon en we hebben ook nog een dochter genaamd Mariëlle. Voor mijn werk zit ik in de ICT en reis hiervoor het gehele land door. Van oudsher afgestuurd als administratief medewerker en vandaar nog steeds de interesse in cijfers!

Indien jullie vragen hebben dan ben ik bereikbaar via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

Ruud Rombout

We zijn nog altijd op zoek naar een voorzitter en secretaris. Interesse? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan in het zwembad!

 

RBtiel.nl maakt gebruik van cookies.

Door bezoek aan onze site, ga je akkoord met het privacy beleid