Home
RBT Crew
De nieuwe pakken staan goed!
Fruitmozaïeken
Ook wij leggen elk jaar een fruitmozaïek
Humpendag
Activiteit voor de jongste redders
Zwemmend Redden
Wakduiken
Kanovaren
Koningsdag 2018

 

Het is de bedoeling dat je jezelf laat sponsoren door familie, vrienden, bekenden en misschien zelfs andere mensen in de buurt. Het sponsorformulier is als bijlage naar de leden verstuurd. Graag ontvangen wij deze ingevuld terug op de avond van het zwemmen samen met het geld dat is opgehaald in een gesloten envelop voorzien van naam + achternaam. Het geld wat we hiermee ophalen zullen we besteden aan nieuwe werkpakken en/of om beschadigde materialen te vervangen. Wij zouden het erg leuk vinden als er veel supporters aanwezig zijn op de kant die ervoor zorgen dat er nog meer en harder gezwommen wordt. Dit kan gedaan worden door jullie ouders en/of verzorgers, maar ook door een vriendje of vriendinnetje. Daarom zijn deze dan ook van harte welkom om te komen kijken aan het bad. Het tellen van de banen wordt door de instructeurs gedaan zodat er geen verwarring kan ontstaan over wie hoeveel baantjes heeft gezwommen.

De leden van het 1ste uur (17.30 uur t/m 18.30 uur) gaan proberen om in 10 minuten tijd zoveel mogelijk banen te zwemmen. Deze avond zwemt iedereen gewoon in zijn/haar eigen baan. Als iedereen er klaar voor is, zowel supporters als zwemmers, zal het startsignaal om 17.45 uur klinken en om 17.55 uur het eindsignaal.

De leden van het 2de uur (18.30 uur t/m 19.30 uur) gaan proberen om in 15 minuten tijd zoveel mogelijk banen te zwemmen. Hier geldt ook voor als iedereen er klaar voor is zal om 18.45 uur het startsignaal klinken en om 19.00 uur het eindsignaal.

Na het zwemmen zullen de kinderen iets te drinken krijgen en wat lekkers. Waarna we de rest van de tijd op een leuke manier gaan invullen. Aan het einde van de les krijgt iedereen van ons een diploma waarop staat hoeveel banen je gezwommen hebt.